SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 33
  • Total: 33

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Klama

nie mam problemów z kichami nigdy ;]
nie odbiera tego personalnie, ale jak ktoś ma kiepski organizm to i na mecie się sraczki nabawi, a czytając twoje posty na innych forach, raczej nie nadajesz się do towaru ;];]

Cajmer

Mam podobnie, co bym nie żarł (od tury po miecia), próby wątrobowe zawsze dobre ( nie mówię już o tym, że ładuje wódę w niemałych ilościach w każdy weekend). A towar zawsze legitny  ;D

wszystko zależy od organizmu

Diploid

"Próby wątrobowe"?
Masz na myśli ALAT i aspat?
Jeśli tak, to zrób USG, możesz się mocno zdziwić, jak mało wiarygodne są te wskaźniki. :)

Jednak 17alfa są mocno demonizowane, skądinąd.

ricziricz

Pierwsza przygoda z EPI, czy poza standardowymi witaminkami i jakimis oslonkami miec cos pod reka?
Clom etc?

Tak zeby doraznie reagowac (oczywiscie przed i po cyklu beda badania).

Diploid

Serio? ;D
60 miliardów takich pytań było, w tym z tydzień temu tutaj.

mundy

Jak tam. Masz epi, to bez cisnienia po paczce bym nie cudowal. Inna kwestia, ze moze siedzoec tam wszystko lacznie z np poczciwa meta  ;D

Diploid

To nawet lepiej, lepsza meta solo, niż epi solo. ;)

krzykacz

Coś wiadomo w temacie nowego kraju dostawcy surowca? :) Czy na razie cisza i nie wiadomo od kiedy asortyment będzie dostępny?

sportacademy

o jaki kraj chodzi i o jaki surowiec wszystko mamy z Chin i nic się nie zmieniło SARM-y są zbanowane i może indie zaczną je produkować mk-677 jest i będzie dostępna ,peptydy także, SAA  too ,W zasadzie nic się nie zmienia w naszej ofercie.

Pozdrawiam

mario5508

Podzielę się nieco opinią na temat GW 2.0  :)

Stosuję dopiero 2 dzień ale co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło to ponad przeciętne dobre samopoczucie i to nie jest placebo bo czego innego się spodziewałem po tym środku. Po kilku godzinach od zażycia po prostu czułem się tak zajebiście najogólniej mówiąc  8) Coś jakby na dopamine działało. Zadowolony z wszystkiego i nic nie było w stanie mnie wyprowadzić z równowagi czy zdołować, a przed zażywaniem tak średnio było z takim dobrym samopoczuciem. Co do docelowego działania to jeszcze wiadomo, że za wcześnie i brak w tym zakresie efektów  ;)

Diploid

mario5508

No właśnie w to wątpię bo tak jak pisałem nie oczekiwałem takiego efektu od tego środka. Co innego jakbym wziął coś co niby na papierze podnosi samopoczucie czy coś w ten deseń. Tym bardziej,że byłem pierwszy dzień po urlopie w robocie więc niemożliwe bym miał zajebiste samopoczucie  :P

Diploid

To ciekawe.
Czytałem sporo o obu wersjach GW, ale brak mi dokładnych relacji konsumenckich.
Napisz, proszę, coś więcej, jak się już rozkręci, dobra?
Najbardziej mi zależy na opisie samopoczucia i palenia tłuszczu na tym środku.

działdo

Witam. Co lepiej dorzucić na redukcję?  Epi czy supervar?

Pan Koksik