SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 9
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 5
  • Total: 5

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

Przy 300 mcg wydolność już na plus zdecydowanie. 1200 i więcej to już środek mało ekonomicznie wychodzi...

Pan Koksik

To prawda, aczkolwiek to zależy od ekonomii jednostki  ;D

Dietka

Widzę u znajomych i ogólnie osób, które biorą, że SLU rozkręca się w czasie. Na początku ewidentnie działa regulacyjnie na organizm. Często nie ma takiego wpływu na starcie na spalanie fatu, jak po 3 miesiącach brania.

Co widać bardzo mocno

Pobudzenie w ciągu dnia utrzymuje sie praktycznie cały czas. Jeśli muli Cię w dzień, a bierzesz większą dawkę - zmień pory dawkowania lub bierz częściej a mniej.

Sen poprawia się drastycznie, ale ostrożnie, bo układ nerwowy niestety ma swoje limity i sypianie po 3h ma konsekwencje.

Jak wyreguluje się organizm, rytm dobowy - wlatuje spalanie sadła. Solidne.

U kobiet znacząco spada poziom wody podskórnej, szczególnie okolice nóg. Są też kobiety, które w trakcie łapią więcej wody, ale później schodzi x2, odkrywając uzyskany efekt.

SlU rozgrzesza śmieciowe jedzenie. Na diecie gorszej jakości dalej można robić jakościową formę. Specjalnie testowałem w okolicach świąt - zero podlania po serniczkach
KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

mrsandman

Cytat: Dietka w Styczeń 01, 2026, 11:04:18 AMSlU rozgrzesza śmieciowe jedzenie. Na diecie gorszej jakości dalej można robić jakościową formę. Specjalnie testowałem w okolicach świąt - zero podlania po serniczkach

Potwierdzam, też to zauwazyłem. Wjechało świąteczne jedzenie, do tego nie ćwiczyłem siłowo przez tydzien bo naciągnałem coś w plecach. Zero konsekwencji dla sylwetki. Cardio na czczo po wzieciu SLU robi robote. 

Ziki

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 30, 2025, 11:46:20 AMMots jest super, ale w połączeniu z SLU cykl wychodzi już bardzo drogo, bo niestety MOTS trzeba wrzucać jednak sporo.

0,5 mg dziennie bedzie ok ?

mrsandman

Ja dawałem do 2,5mg MotsC, troche szczypie przy podaniu i robi sie lekkie zaczerwienienie. Uwaga  przy dawkach powyżej 5mg bo czytałem opinie że może wywołać szok anafilaktyczny. 1-2mg są akuratne, zaraz przed treningiem

Ziki

Myślałem dawać 0,5mg 5 dni on 2 dni off i tak pare miesięcy np

mrsandman

Jak chcesz lecieć pare miesiecy to moze kup sobie jedna fiolke lub dwie na probe i zobacz jak działa zanim zrobisz zapas. Ja tez byłem napalony na Motsc ale po jednej fiolce ochłonąłem.
Na mnie SLU dziala znacznie lepiej. 

Dr. Wen Mei

co to za bzdety v,żeby poczuć działamie mmots-c trzeba kolku miesięcy ,a nie uedną fiolkę i dalej SLu nie rozpuszcz się w bacterial water i soli fizjologicznei i jeśli  jakiś portal sprzedaje SLU w fiolkach to na 100% to jest fake i dalej SLU jest produkowany w Chinach i nigdzie więcej i jast sprzedawany minimum ordet 10g i to dawkowanie w mcg to jakiś ballshit Ziki zakupił SLU i napisz jak dawkujeswz bo ja jadę po ok. 10mg a day i dalek jak to SLU co jest tu promowane poza Forum to pytam w jaki to sposób robią kapsólki w gramaturze mcg to może wykonać jedynie profesjonalna firma farmaceutyczna i tylko w tabletkaxh i Chiny nie sprzedają SLU a tabletkach jedynie raw material to w jaki to sposób jakiś portal sprzedaje SLU jak nie jest to wykonane w tabletkach i przez superwyspecjalizowaną firę farmaceutyczną?Dla przykładu T# w gramaturze mcg jest sprzedawany jako liquid bo w tym wupadku pożna dokonać mieszaqnki gdzie jak się pomylimy o 2 mcg to się nic nie stanii jeśli SLU nie rozpuszcza się w soli fizjiogcznej etc. to w jaki sposób ktoś jest w stanien zrobić w kapsółkach gramaturę w mcg to jest shit .Proszę uważać buy nie stracić pieniędzsi na jakiś puder.

Pan Koksik

Cytat: Dr. Wen Mei w Styczeń 03, 2026, 09:32:05 AMco to za bzdety v,żeby poczuć działamie mmots-c trzeba kolku miesięcy ,a nie uedną fiolkę i dalej SLu nie rozpuszcz się w bacterial water i soli fizjologicznei i jeśli  jakiś portal sprzedaje SLU w fiolkach to na 100% to jest fake i dalej SLU jest produkowany w Chinach i nigdzie więcej i jast sprzedawany minimum ordet 10g i to dawkowanie w mcg to jakiś ballshit Ziki zakupił SLU i napisz jak dawkujeswz bo ja jadę po ok. 10mg a day i dalek jak to SLU co jest tu promowane poza Forum to pytam w jaki to sposób robią kapsólki w gramaturze mcg to może wykonać jedynie profesjonalna firma farmaceutyczna i tylko w tabletkaxh i Chiny nie sprzedają SLU a tabletkach jedynie raw material to w jaki to sposób jakiś portal sprzedaje SLU jak nie jest to wykonane w tabletkach i przez superwyspecjalizowaną firę farmaceutyczną?Dla przykładu T# w gramaturze mcg jest sprzedawany jako liquid bo w tym wupadku pożna dokonać mieszaqnki gdzie jak się pomylimy o 2 mcg to się nic nie stanii jeśli SLU nie rozpuszcza się w soli fizjiogcznej etc. to w jaki sposób ktoś jest w stanien zrobić w kapsółkach gramaturę w mcg to jest shit .Proszę uważać buy nie stracić pieniędzsi na jakiś puder.

To już nie czasy komuny, gdzie tylko firmy farmaceutyczne robiły produkcje w mcg. Teraz każdy blender jest w stanie wymieszać recepture w odpowiedniej gramaturze. I dokładność jest bardzo wysoka. Chiny mają technologie najlepszej klasy, ale tą technologie sprzedają dla świata i niestety trzeba sie z tym liczyć, że nie tylko oni takie rzeczy są w stanie robić.

SLU jest również produkowane w Skandynawii i Niemczech. Należy mieć jednak status placówki badawczej, bez papierów nie sprzedają.

SLU miesza się w DMSO po którym śmierdzi się niemiłosiernie, a nie w soli fizjologicznej.

T3 produkuje sie bez problemu w tabletkach, a nie kapsułkach. Tabletki są dokładniejsze z racji określonej formy nasypu, kapsułka ma określony wymóg nsypu, nie nasypie sie maszynowo dokładnie 1/3. Tak był produkowany od zawsze Tiromel. Poza tym T3 w płynie po 4 dniach jest nic nie warte, bo sie rozkłada. Trzeba by regularnie robić produkt, co w farmacji byłoby niedorzeczne.

Sugerowałbym zbadanie tego SLU, jeśli dawki 10mg dopiero działają. Przy 600mcg aktywacja mitochondriów jest na takim poziomie, że potrafią wywołać bezsenność :)
Jest bardzo rozległy temat na Reeditcie. Warto poczytać, bo naprawde świetne opinie ma ten produkt i pojawiają sie coraz to nowe doniesienia.

Mots działa od pierwszej dawki, ale trzeba braç przez jakiś czas, aby uzyskać pełny efekt, gdyż wymaga regulacji w organizmie, a mitochondria takowych wymagają. Muszą się rozpędzić.

mrsandman

Ja czułem jakby mnie użądliła osa przy wbijaniu MotsC, dlatego mówiłem że wypróbowałbym ten bśrodek na miejscu kolegi. Przez to zniechęciłem sie do dłuższego wbijania, bo w perspektywie kilku miesięcy by mnie to denerwowało.

Środek czuć prawie natychmiastowo, ma okres półtrwania 2-4h. Może i ma dodatkowe benefity przy dłuższym stosowaniu, ale tak jak mówie dla mnie gra nie warta świeczki. Probował ktoś z was SS31, to też peptyd wpływający na mitochondria

Pan Koksik

Przy 2.5mg robi się już bardzo gęsty roztwór. Może być to reakcja na białko.

Czy miałeś tak przy każdej ilości? Sam nabierałem w strzykawke z vialki a potem dociągałem soli. Nic się nie działo :)

mrsandman

Z tym dociąganiem to dobry pomysł, nie pomyślałem o tym.
Może tak być bo z tego co pamiętam dałem chyba tylko 1ml wody. Zdaje się że będę musiał jeszcze raz do tego podejść.

Pawelocw

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 29, 2025, 01:33:14 PMWszyscy jeden towar musieliby brać, wtedy byłoby jasno. Jak dla mnie 1600mcg to już bardzo dużo. Z mojego otoczenia nikt więcej niż 2000mcg nie pobiera

Długo miałeś biegunki ? Ja zacząłem 300mcg, biore 5 dni i biegunka sie utrzymuje, wzrost wydolności jest odczuwalny od 1 dawki przy 100kg wagi

Pan Koksik

Na takiej dawce nie miałem. Nie masz SIBO? Ktoś pisał, że u ludzi z SIBO pojawiaja sie biegunki  często na starcie.

Muliło mnie na brzuchu ze 3-4 dni i przeszło :)