SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 9
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 3
  • Total: 3

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pawelocw

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 03, 2026, 08:11:09 PMNa takiej dawce nie miałem. Nie masz SIBO? Ktoś pisał, że u ludzi z SIBO pojawiaja sie biegunki  często na starcie.

Muliło mnie na brzuchu ze 3-4 dni i przeszło :)

Nie mam SIBO, poczekam jeszcze 2-3 dni i zobacze co się bedzie działo, powiedziałbym  że objawy nasila większa podaż węglowodanów, co dziwne SLU biorę rano na czczo, a problemy zaczynają się po południu/wieczorem.

Dr. Wen Mei

To prawda że przy Mots-c podczas iniekcji jest lekki ból pieczenie ja 6mg biję w 3 miejsca i pieczenia jest niewielkie i krótkotrwałe, co do SLU to jedynie Chiny produkują raw material ,ten środek nie posiada zezwolenia FDA na dystrybucję, więc mówienie że jakaś firma farmaceutyczna produkuje i sprzedaje SLU to ballshit to jest fake taka firma z automatu podlega penalizacji, sprzedaż SLU odbywa się jedynie poprzez internet. Opiszę jak ja robię raw material do fiołek na przykład 1g Mots-c rozpuszczam w 100ml soli fizjologicznej i 1ml to 10mg Mots-c, do fiołek daję po 3ml np. 10 fiołek I do zamrażarki,gdy chcę dokonać injekcji to wyjmuję fiolkę do pół szklanki wody i po 3 minutach Mots-c jest gotowy do użycia , po injekcji z powrotem do zamrażarki. Raw material wychodzi taniej i jestem pewny jakości. Pozdrawiam.

mrsandman

Cytat: Dr. Wen Mei w Styczeń 03, 2026, 08:32:46 PMTo prawda że przy Mots-c podczas iniekcji jest lekki ból pieczenie ja 6mg biję w 3 miejsca i pieczenia jest niewielkie i krótkotrwałe

Dla pewności zapytam. To sumarycznie jest 6mg czyli po 2mg na miejsce? Czy 6mg w trzy miejsca czyli razem 18mg?

Pan Koksik

Cytat: Pawelocw w Styczeń 03, 2026, 08:26:34 PM
Cytat: Pan Koksik w Styczeń 03, 2026, 08:11:09 PMNa takiej dawce nie miałem. Nie masz SIBO? Ktoś pisał, że u ludzi z SIBO pojawiaja sie biegunki  często na starcie.

Muliło mnie na brzuchu ze 3-4 dni i przeszło :)

Nie mam SIBO, poczekam jeszcze 2-3 dni i zobacze co się bedzie działo, powiedziałbym  że objawy nasila większa podaż węglowodanów, co dziwne SLU biorę rano na czczo, a problemy zaczynają się po południu/wieczorem.

Może to kwestia wpływu regulacji na rytm dobowy. Większość osób mówi, że wypróżnienia w skali dnia zwiększają się. Spróbuj wziąć np po jedzeniu. Może to być też kwestia podrażnienia układu pokarmowego przez środek lub przyspieszenia działania pasażu jelitowego.

Dr. Wen Mei

Nie
Cytat: mrsandman w Styczeń 04, 2026, 09:56:44 AM
Cytat: Dr. Wen Mei w Styczeń 03, 2026, 08:32:46 PMTo prawda że przy Mots-c podczas iniekcji jest lekki ból pieczenie ja 6mg biję w 3 miejsca i pieczenia jest niewielkie i krótkotrwałe

Dla pewności zapytam. To sumarycznie jest 6mg czyli po 2mg na miejsce? Czy 6mg w trzy miejsca czyli razem 18mg?
Nie,nie tak zaciągam np. 4-6mg i to dzielę na 3 injekcje by pieczenie , (ból był znacznie mniejszy . traz jadę po 3mg co dziennie.
Pozdrawiam.

Testosteryk

Lecę obecnie 300mg e5d enantanu.
Cykl planuje 5 do 6 miesięcy.
Nie planuje robić świniomasy a raczej powolna jakościowa masa.
Kolejnym elementem jest dieta ketogeniczna na której fizycznie i mentalnie czuje się świetnie.
Trenuje co drugi dzień ale jestem ograniczony czasowo do maksymalnie godzinnej jednostki treningowej co razem z moim stylem żywienia stwarza ograniczone możliwości szybkiej regeneracji ATP/glikogenu przez co przerwy między seriami muszą być dłuższe.
Chciałbym maksymalnie wykorzystać potencjał testosteronu zwiększając objętość treningową i widzę tu miejsce na slu.
Ponadto zachęcają mnie jego właściwości propagujące spalanie fatu.
Co sądzicie o takim połączeniu?
Pozdrawiam.

Pan Koksik

SLU nadaje sie do każdego cyklu. Warto jedynie wziąć pod uwagę podaż kalorii na starcie. Trzeba wyłapać, bo ewidentnie metabolizm się zmienia.

Spokojnie 600mcg możesz wrzucić, 300 rano i 300 w południe.

Dodaj do suplementacji 10g kreatyny w trakcie cyklu. :)

ramirez

Pan Koksik

Dr. Wen Mei

Koledzy mam pytanie do was lecę Retu i SLU i chudnę tygodniowo ok. 1000g ,ale jede tydzień to jest 1200g ,a w innym 700g i stała się rzecz dziwna bo dwie wagi i to takie z wyższej półki pokazały ,że przytyłem 800g .ale na brzuchy , rękach wyraźnie czuć ,że jest miej tkanki tłuszczowej . Czy ktoś miał podobne doświadczenia??

Pan Koksik

Replenacja glikogenu zapewne. Waga nigdy nie spada liniowo, zawsze są co jakiś czas odbicia, zatrzymania. To normalne.

Dr. Wen Mei

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 04, 2026, 10:39:22 PMReplenacja glikogenu zapewne. Waga nigdy nie spada liniowo w dół, zawsze są co jakiś czas odbicia, zatrzymania. To normalne.

Rozumie ,ale wyraźnie czuje ,że np. na brzuchu jest mniej tłuszczu nawet takie proste urządzenie do pomiaru tkanki tłuszczowej pokazuje ,że jest mniej ,a waga pokazuje ,że przytyłem ,nawet na twarzy widać ,że stałem się szczuplejszy ,czy ty nie przybiera tzw. tłuszcz trzewny wzdłuż jelit?

Pan Koksik

Pewnie dlatego, że tłuszcz nie jest jedyną składową organizmu, która waży

Dr. Wen Mei

Rozumie ,ale i tak jest dobrze przez 3 miesiące  zrzuciłem 11-12 kg.

Pan Koksik

Z tego niestety 30% wróci kilka dni po odstawieniu, musisz mieć to na uwadze.