SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 45
  • Total: 45

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

Slu da się w wersji proch stosować czy nie ma takich małych miarek?

Pan Ziółko

Nie ma. 1/3 tabletki słodzika tego wyciskanego.

aka

Kiedy przejście na 915? Z badań wynika, że 332 ma drobne niedociągnięcia.

Pan Koksik

O jakich niedociągnięciach mówisz? Badania wykazują, że ma lekko wzmocnione zwiększanie EC, plus wpływa bardziej na osoby z niewydolnym serduchem, ale skuteczność jest bardzo zbliżona.

Do przejścia jeszcze trochę, zbyt świeżo.

Pan Koksik

332 jest słabiej wchłanialne, niż 915. Dużo lepiej działa iniekcyjne przy użyciu DMSO  jako nośnik.

Podrzucone badania to porównanie jednego do drugiego, więc odnosi  się, a nie ściśle charakteryzuje :)

mrsandman

Gdzieś natknąłem sie na informacje że biodostępność SLU przyjmowanego oralnie wynosi 40%, wg mnie to wystarczająco.

Napewno za cholere nie wstrzykiwałbym sobie DMSO, przecież to rozpuszczalnik, zaszkodzi wam napewno. Kilka lat temu była głośna sprawa jak baba zmarła po podaniu DMSO

Pan Koksik

A jak sie po tym śmierdzi. Skóra, z buzi wali rybno czosnkowym zapachem, na saunie z ludźmi nie da sie siedzieć  :D

Ziki

Cytat: mrsandman w Styczeń 16, 2026, 09:26:01 AMGdzieś natknąłem sie na informacje że biodostępność SLU przyjmowanego oralnie wynosi 40%, wg mnie to wystarczająco.

Napewno za cholere nie wstrzykiwałbym sobie DMSO, przecież to rozpuszczalnik, zaszkodzi wam napewno. Kilka lat temu była głośna sprawa jak baba zmarła po podaniu DMSO

Zależy wszystko od dawki poniewaz do kremów uzyało sie już kiedys dmso żeby dana substancja wchłoneła się przez skórę

Dr. Wen Mei

SLU nie rozpuszcza się Bacterial water i soli fizjologicznej dlatego stosuje się oralnie stosowanie z DSMO i wcieranie w ciało jest ok ,ale straty duże i mało opłacalne SLU z DMSO w injekcjach to samobójstwo i my tego nie polecamy , my oferujemy SLU jak raw material prosto od producenta i to polecamy ,ja osobiści stosuje SLU z Retu i bardzo chwalę sobie.

Pozdrawiam.

Ziki

Wiem że jak dobry kucharz to da sie zrobic w wersji inj. chyba kulturysta Modzelewski pisał że taka wersje miał i wstrzykiwał

artley

Ale jak się wpisze Slu322 inj to są jakby na sprzedaż.

Dr. Wen Mei

SLU w fiolkach do injekcji to fake , my mamy prosto z fabryki i SLU nie rozpuszcza się w niczym .

Pan Koksik

Każda wersja jest inj. Co z tym zrobisz to Twoje, kwestia tego, w czym to rozrobisz i o tym jest rozmowa wyżej :)

W wodzie i soli sie nie rozpuszcza, zrobi Ci się bąbel pod skórą,a DMSO nie jest bezpieczne i ma skutki uboczne.

lasican1

Cytat: Ziki w Styczeń 17, 2026, 06:39:06 AMWiem że jak dobry kucharz to da sie zrobic w wersji inj. chyba kulturysta Modzelewski pisał że taka wersje miał i wstrzykiwał

On nie wbijał SLU tylko 5-Amino-1MQ