SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 14
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 5
  • Total: 5

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

Lepiej się spisze środek na weglach czy ketozie? Czy nie ma różnicy?

Pan Koksik

Z obserwacji i opinii

Mid carb. Śniadanie B+T, reszta węglowe. Podbij białko w diecie.

mrsandman

Cytat: artley w Styczeń 23, 2026, 12:56:06 PMJakie dawki i jak długi już na tym lecisz?

10mg lece juz około 6 tygodni
Wcześniej 1-2mg 2 miesiące

Klama

A badałeś swój preparat? Masz jakieś wyniki badań? Kurde, jak dla mnie te ilosci sa aż nierealne. U nas kazdy kto bierze wiecej ma dolegliwosci żołądkowe, a środek zbadany. Jeden znajomy wzial 5mg, bo tutaj tyle polecili w temacie, siedzial na kiblu pol dnia. Dla mnie takie akcje dzieja sie juz powyzej 2mg i ta ilosc smierdzi wałowanym produktem.

artley

Może chodzi o 1000 mcg do 2000 mcg?

Pan Koksik

1mg = 1000mcg :)

Osobiście dla mnie max to też 2000mcg

mrsandman

Nie pomyliłem sie, najwiecej dałem 20000mcg i pociłem sie jak pies. Miałem z kilku żródeł i wszystkie działaja podobnie. Zmniejszyłem Rete na 1mg i zaczałem stopniowo podbijać SLU, nie miałem żadnych problemów gastrycznych. Za granicą goście walą po 100-400mg, także moje dawki to żadne ekstremum. W kilku miejscach widziałem kapsy między 10-100mg 

artley

To te osoby wyglądają chyba jak z Dachau w czasie drugiej wojny światowej.

mrsandman

Cytat: artley w Styczeń 24, 2026, 02:01:11 PMTo te osoby wyglądają chyba jak z Dachau w czasie drugiej wojny światowej.

Tak samo jak osoby biorące parę gram testa ważą 200kg bo przecież wszystko działa tak prosto

Ziki

Jak u Was lipidogram na SLU PP 332 ? bo w badaniach na myszach obnizał HDL

Klama

Bez zmian w sumie. Nawet bym powiedział, że HDL kilka pkt wyżej, ale to sie tak buja jak chce kilka pkt

Ziki

Można zamrozić tak robią labolatorium często rozpuszczają cały proch który maja na testy i część mrożą żeby sie nie zepsuła , peptydy jak najbardziej
Ja jedynie widziałem przeciwskazania co do HGH ze względu że zawiera białko które zle reaguje na zamrażanie

mrsandman

Cytat: Ziki w Styczeń 27, 2026, 08:51:51 AMJak u Was lipidogram na SLU PP 332 ? bo w badaniach na myszach obnizał HDL

Szczurze dawki to w przeliczeniu na nasze po 400mg dziennie wiec bym na to za bardzo nie zwracał uwagi.
Zrobiłem dzisiaj lipidogram w porównaniu do poprzedniego HDL wzrósł z 59 na 77, LDL spadł z 96 na 86.
Poza wiekszymi dawkami SLU nie było prawie żadnych zmian w diecie i środkach

Czeperson

I jak tam, ktoś jeszcze się podzieli opinią?

walker1707

Ja mam SLU od Dr. Wen Mei.
Okazuje się że rozpuszcza się nie tylko w DMSO, ale też w PEG400 ze stężeniem spokojnie 1mg/ml, bodajże w etanolu też. Można więc proch rozpuścić w PEG i strzykawka doustnie dawkować.

Póki co drugi dzień, więc tych efektów jest niewiele i dawkę dobieram. 300mcg praktycznie nie czuje, 900mcg już grzeje i czuć boost energii. Podzielę się opinią jak już się środek rozkręci.