SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 45
  • Total: 45

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ziki

Wydaje mi się ze pisał o SLU PP ale nie mam obecnie abonamentu zeby sprawdzić

artley

To co takie były mega fajne pozytywne opinie a tu nagle 40% wchłania które i  tak działa bo wiele osób jest zadowolonych. To tak jak z ozempik który był na początku a później zaczęło na rynku się pojawiać coraz to lepsze tego typu leki.

Pan Koksik

Przepraszam za porównanie, ale to trochę jak z kukurydzą. Wiemy wszyscy, jaki jest finał, a i tak walory smakowe są, plus środek się trawi, wydalamy otoczkę. 

Teraz ktoś poruszył taki temat, bo przeczytał, więc wybiorę coś takiego i o tym opowiem, a jak wygląda biodostępność wszystkich sterydów oralnych? Jedzenia też nie przyswajamy w 100%. Dostosowując dawkę do spożycia bazujemy na farmakokinetyce środków. Jakby np. metka miała 100% wchłanialności brałoby się jej sporo mniej. Wymieniać i wymieniać :)

Działa, opinie bardzo dobre, więc gdyby było 100% wchłaniania - byłoby idealnie, albo za mocno dla wielu.

Nie jeden poczytał fora o dawkowaniu 5mg i pół dnia na kiblu spędził z miską na kolanach.

artley

Dlatego za chwilę będę na na slu szykował. Chcąc nie chcąc.  :)

mrsandman

Gorzała też ma 40% i nikt nie narzeka

Dr. Wen Mei

W Chinach 0,5 litra 40% 3 złote ,a jak jest u was w Polsce??
 :)  :)

Ziki

Cytat: Dr. Wen Mei w Styczeń 20, 2026, 10:02:47 PMW Chinach 0,5 litra 40% 3 złote ,a jak jest u was w Polsce??
 :)  :)

Idealny świat dla alkoholika :D
Ost w Tajlandii np to co odczuło sie że jest tam drogi to właśnie wódka :) a Chiny tak tanio aż ciężko uwierzyć ;/ w Polsce 40-50zl

Dr. Wen Mei

Do tego pifko ,wódeczkę możesz degustować wszędzie ,w parku ,przy sklepie , w Chinach nie ma napiwków po prostu kelnerka tego nie przyjmie bo to jest upokorzenie i straci twarz , do restauracji możesz przynieść swój alkohol ,dalej w Chinach policja nie nosi broni , nie daje mandatów ,mandatami zajmuje się system kamer i jeśli np. przekroczysz szybkość dostajesz manat na aplikacje w telefonie , w Chinach nikt nic tobie nie ukradnie ,nikt tobie nie da w mordę bo do flaszki mu brakuje ,najbezpieczniejszy kraj do życia.
Pozdrawiam

Ziki

Zauważyłem to samo w Tajlandii bo wczesniej urlop zawsze kraje arabskie albo Europa i tam wiadomo jak alko to i głosno ,czasami awantury i tego samego spodziewałem się po Tajlandii patrząc jak duży jest tam przemiał turystów ,a tam tak samo bezpiecznie jak piszesz o Chinach

KaJaPro

Mały update.
Zmniejszenie węglowodanów i podbicie białka utrzymuje dalej bardzo fajne nabicie. Metabolizm dalej na wysokim poziomie 8)
Waga leci dużo szybciej niż w przypadku wcześniejszych redukcji, mniejszym kosztem, ponieważ mam więcej czasu na odpoczynek w trakcie dnia. Nie czuję się zmęczona, nie mam worów pod oczami.  :D 
A zauważyliście, że organizm jest dużo szybciej rozgrzany? Mięśnie po 5 minutach cardio, jakiegoś lekkiego biegu, są już cieplutkie?  :) Teraz wstając rano w ten ziąb kilka minut po domu, głowa już na obrotach, robi się dużo cieplej wewnątrz, tak raz raz.

gymdope

Ten środek uzależnia swoim działaniem  :D  :D Spadek wagi i w ogóle ta energia w ciągu dnia. Projekty w pracy lecą na czas, a u mnie przez IO była non stop jazda przez zamulenie  :(
Chce pociągnąć 6 msc, jak nie zmieni się nic w działaniu, waga powinna zlecieć o 20kg  ;D

artley

Cytat: KaJaPro w Styczeń 22, 2026, 08:18:00 AMMały update.
Zmniejszenie węglowodanów i podbicie białka utrzymuje dalej bardzo fajne nabicie. Metabolizm dalej na wysokim poziomie 8)
Waga leci dużo szybciej niż w przypadku wcześniejszych redukcji, mniejszym kosztem, ponieważ mam więcej czasu na odpoczynek w trakcie dnia. Nie czuję się zmęczona, nie mam worów pod oczami.  :D 
A zauważyliście, że organizm jest dużo szybciej rozgrzany? Mięśnie po 5 minutach cardio, jakiegoś lekkiego biegu, są już cieplutkie?  :) Teraz wstając rano w ten ziąb kilka minut po domu, głowa już na obrotach, robi się dużo cieplej wewnątrz, tak raz raz.
Jakie dawki stosowałaś? Jak długo już na nim jesteś?

artley

Cytat: gymdope w Styczeń 22, 2026, 05:09:49 PMTen środek uzależnia swoim działaniem  :D  :D Spadek wagi i w ogóle ta energia w ciągu dnia. Projekty w pracy lecą na czas, a u mnie przez IO była non stop jazda przez zamulenie  :(
Chce pociągnąć 6 msc, jak nie zmieni się nic w działaniu, waga powinna zlecieć o 20kg  ;D
Jakie dawki i jak długi już na tym lecisz?

Zwidek

Czy jest sens to ciągnąć 6msc?
Myślałem, żeby 4msc brać następnie miesiąc przerwy i od nowa.

Pan Koksik