SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 14
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 5
  • Total: 6

RAD+MK+GW

Zaczęty przez WojTRI, Luty 17, 2016, 07:39:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Patryk

Cytat: WojTRI w Marzec 08, 2016, 03:10:43 PM
Panowie pomocy, nie wiem o co chodzi Ale chyba mi nie służą środki powodujące anabokizm... zamiast forma iść w górę to ja czuje regress, zasilenie i brak chęci do treningu, a jakiejś regeneracji super nie odczuwam... a do tego pompa w plecach która rozpierdala trening
Jak u Ciebie z libido?
Spadek Testosteronu przez RAD i wzrost prolaktyny przez MK szczególnie w pierwszych 3 tygodniach i do tego przetrenowanie = brak chęci do treningów.

Moje zdanie na ten temat: albo odstawiasz RAD albo dajesz podkład z teścia + regeneracja, szczególnie rób sobie dni wolne od stymulantów. Na chęć do treningów jak i wszystkiego coś dopaminergicznego lub jakiś bufor dopaminy by się przydał. Polecam selegilina 5mg e2d z rana, chęci wrócą do wszystkiego ;) .
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

WojTRI

Od dziś lecę solo MK i dokończę GW.
Co do niechęci to pojawia się ona w momencie jak lecę trening i ból z pompy w prostowniku na tyle przeszkdza ze nie idzie skończyć

Pan Koksik

Zrob sobie badania, a potem bedziemy myslec. Moze masz estro wywalone i puchna plecy mocno.

Poswiec kilka zlotych i bedziemy wiedziec, co sie dzieje. Nie tylko na srodki sie kase wydaje. Loteria w odstawianie i dokladanie, a moze po prostu blok sie wkreca i wkrada ospalosc i brak checi do treningow. Testo to sila napedowa mezczyzn.

WojTRI

W jakich porach najeloej tautyne zarzucić?

Pan Koksik

Przed treningiem i po.

WojTRI

Co powiecie nr Ostaryny ? Jakoś czas temu jeden z zawodników crossfit został zbanowany za branie Osty

Pan Koksik

Jak zabroniona to się nie bierze ;) Jeszcze przed zawodami... :P

sportacademy

Ostaryna jest na liśćie WADA jak i inne sarmy także.

WojTRI

Nie szamalem tego jeszcze

Patryk

lecę 20mg RAD dziennie solo + MK 15mg przy wadze 70kg , jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

hope96

Cytat: Patryk w Marzec 10, 2016, 11:51:02 PM
lecę 20mg RAD dziennie solo + MK 15mg przy wadze 70kg , jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało
Jak po cyklu RAD z MK?

Pan Koksik

Bo to drogi środek i mało w jakim produkcie w ogóle był. I jak byś mógł to załóż oddzielny temat z nurtującymi Cię pytaniami, a nie na siłę odgrzewasz kotlety :)