SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 12
  • Total: 12

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

paxemx

Jak lepiej brać ten RAD jeśli mam trening na czczo o 6:00.
Rano o 5:00 czy spokojnie popołudniu koło 16-17?

Pan Koksik

Przyjmij jedną porę i po prostu o takiej bierz. Nie ma znaczenia o której, to długo działający środek.

porq

Panowie,
trochę już zredukowałem, obecnie leci GW z takich ciekawszych rzecz.
Pytanie brzmi - czym mogę sobie pomóc w redukcji z takich ciekawszych środków? samo SV raczej nie.. więc z czym?

Pan Koksik

SV plus HDrol. Ew Epi, ale osobiscie dal bym HD.

porq

Ile epi mogę ciągnąć samo bez testa? Czy lepiej nie bawić się w brak podkładu.

tiamos

To zależy od Ciebie. Jeżeli chcesz zrobić cykl do ok 8 tyg na epi to może być bez testa. Tylko później badania i jak trzeba to odblok. Jak chcesz dłużej jechać to ja bym dał testa. Moim zdaniem druga opcja lepsza bo dajmy na to robisz 8 tyg cykl później odblok spadki  itp pogoda za oknem fajna , wakacje to chyba nie czas na wahania hormonów ;-)  zły humor i gorszą formę. Ale wiadomo to Twoja decyzja

Dragan

Pan Koksik

msciciel2001

Jak wygląda kwestia toksyczności dla wątroby GW? Jaki jest okres półtrwania, z sarmami nie mam doświadczenia a tu czytałem o którymś że całą dzienną dawkę podaje się w 1 porcji.
Lecę test tren master wino, czy jest sens dodawać GW teraz czy lepiej po odstawieniu wina

Pan Koksik

GW to nie Sarm. Nie jest toksyczne.

GW znosi skutki uboczne trenu od str wydolności i reguluje poziom cholesterolu, który rozjeżdża wino w każdą możliwą stronę.

Kabaś

a nie czujecie ze po GW jest jakoś tak nie "wygodnie" w głowie , ja mam cały czas poryte sny na tym i wydaje mi sie ze w ciągu dnia to ma tez jakieś przełożenie na myśli , przejrzystość i ogólem

no ale jedyny sposób zeby sie przekonac to odstawić na jakiś czas

Thiasos

Nic takiego nie zauważyłem, przeszedłem na profilaktyczne 10mg ed i działa sobie w tle. Może jak mi się skończy dostawię.

mario5508

MK677 do insy się nada jako taki prekursor gh?

Pan Ziółko

W teorii tak, praktyka może trochę jednak nie dogonić.. :)

Rua

Cytat: tumi w Kwiecień 09, 2018, 01:39:43 PM
Cytat: kabaś w Kwiecień 08, 2018, 04:01:41 PM
czy warto na czas redukcji zwiekszyć GW na 40mg ? ktos zauważył lepsze spalanie fatu lub cokolwiek innego ?
bralem 40mg 2 tygodnie przed zawodami -chyba mi dodatkowe pluco wyrosło wtedy ;)
Czy brałeś 4  w jednej niedzielonej dawce?